Contact a Data Recovery Specialist at : contact@redteamcr.com

Menu Hide

Register data carrier

Redteam works for companies, government agencies, SMEs, professionals, and consumers.

Private Customers

Intermediaries

4.9 Average Google Rating
Nsa Schneider
Nsa Schneider
Dec 29, 2023
Meine Daten auf einer defekten NAS Festplatte wurde zu Fixkosten in kurzer Zeit gerettet und auf einer externen Platte retourniert. Ein Kostenvoranschlag bei einer Konkurrenzfirma war doppelt so hoch. Ich kann Redteam® Creations Limited Datenrettung sehr empfehlen!
Kevin Broquet
Kevin Broquet
Dec 28, 2023
Bons contacts dès le début, ensuite la procédure à été extrêmement claire. Des personnes très professionnelles qui m'ont sauvé mon disque dur.
Emmanuel Ininahazwe
Emmanuel Ininahazwe
Dec 12, 2023
J'avais perdu mes données d'il y a 2 ans et grâce à Redteam® Creations Limited, j'ai pu les retrouver.

La tâche a pris que 3 semaines et ça s'est bien passé à 100%.
nancy kooter
nancy kooter
Dec 11, 2023
De HDD was kapot, er was duidelijk een kontakt probleem. Redteam® Creations Limited heeft de schijf open kunnen maken en de data op een andere externe schijf kunnen zetten. De data, wat documenten en heel veel foto's, zelf was niet beschadigd. Het openmaken van de kapotte schijf was waarschijnlijk ook niet moeilijk voor Redteam® Creations Limited. Daarom ben ik ze wel dankbaar dat ze het deden, maar in verhouding met het eenvoudige probleem, was de prijs wat aan de hoge kant. daar was geen versoepeling mogelijk in verhouding me de eenvoudige oplossing. jammer, maar wel goed werk geleverd.
Ufuk Ozcan
Ufuk Ozcan
Dec 6, 2023
Redteam® Creations Limited data Utrecht is een top bedrijf! Top service, top contact, top oplossing. Ze gaan door tot het bittere einde om bestanden terug te halen. Wat onmogelijk lijkt toveren zei weer terug. Ik was bestanden kwijt van jaren geleden en ze hebben het allemaal terug gevonden. Het was ongelofelijk. Bedankt voor alles!
Call Me